Borismereti tanfolyamok

Borkurzusok már Szegeden is a Borkollégium és a Dél-Alföldi Borsuli közös szervezésében

… Borkollégium, Borsuli
azaz, profi módon bánni a borral!

Érdeklődik a bor iránt, jelentkezne tanfolyamra, de nem tudja melyik kurzus Önnek a legmegfelelőbb? Szívesen segítek az eligazodásban, választásban. Hívjon a +36 30 2077 859-es, vagy a +36 70 6020 770-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre.

Alapfokú borismereti tanfolyam

A Dél- Alföldi Borsuli, a budapesti székhelyű,  nemzetközileg is elismert Borkollégium – amely a Wine and Spirit Education Trust világhálózatának első magyarországi tagja - kihelyezett tagozataként, 2012. szeptemberétől megkezdi oktatási tevékenységét Szegeden. A világon jól ismert a WSET által kidolgozott borértékelési rendszer, melynek lényege az egyensúly-centrikusság, ezt követik az ismert borbíráló grémiumok, zsűrik is. A WSET kurzusok elvégzése után, idegen nyelvű vizsga letételével nemzetközileg elfogadott oklevél szerezhető, mely a diplomakurzus előszobája. 2011-től e kurzus a Ruszton működő Osztrák Borakadémián – a német mellett – immáron angol nyelven is elérhető.

Bővebben: Alapfokú borismereti tanfolyam

Középfokú borismereti tanfolyam

A Dél- Alföldi Borsuli, a budapesti székhelyű,  nemzetközileg is elismert Borkollégium – amely a Wine and Spirit Education Trust világhálózatának első magyarországi tagja - kihelyezett tagozataként, 2012. szeptemberében megkezdte oktatási tevékenységét Szegeden.

 A világon jól ismert a WSET által kidolgozott borértékelési rendszer, melynek lényege az egyensúly-centrikusság, ezt követik az ismert borbíráló grémiumok, zsűrik is. A WSET kurzusok elvégzése után, idegen nyelvű vizsga letételével nemzetközileg elfogadott oklevél szerezhető, mely a diplomakurzus előszobája. 2011-től e kurzus a Ruszton működő Osztrák Borakadémián – a német mellett – immáron angol nyelven is elérhető.

Bővebben: Középfokú borismereti tanfolyam